Joc de nens

Joc de Nens és el meu primer projecte com a cantautor. És una EP formada per set cançons de composició pròpia. Totes les cançons que composava les gravava a casa majoritàriament amb el material que vaig heretar d’en Javier Javierre, amic de la família, a qui li estaré sempre agraït. Una taula de so, un micròfon, els instruments de cada peça musical …

Quan vaig veure que les meves cançons començaven a tenir forma vaig decidir portar-les un pas més endavant. Vaig dur-les a l’estudi PiriNoise on el mateix Riki Castellarnau va fer la feina de producció, juntament amb mi i tota la part de gravació, edició, mescla i mastering.

A més a més també he comptat amb la col·laboració de Serni Ros per la gravació de totes les bateries i amb la de Maria Vaz per la gravació de les segones veus.

Així doncs, aquest petit recull de cançons he procurat que vagi de la força del Rock n’Roll de Bruce Springsteen fins a la senzillesa i tranquil·litat de les cançons de Gerard Aledo.

El que he volgut mostrar és un reflex de qui sóc. Pel que he vist fins ara, una cançó et serveix per explicar el que et passa tant si l’escrius com si l’escoltes. Al cap i a la fi això és només un principi. Al cap i a la fi això és només un Joc de Nens.

El voleu comprar? Cliqueu aqui

Portada Joc de Nens
Contraportada Joc de Nens