Presentació

Podria dir que la música sempre ha format part de jo. Des de petit els meus pares ja m’ensenyaven cançons i concerts de Bruce Springsteen i suposo que d’aquí em van venir les ganes de començar a aprendre música.

El primer instrument que vaig tocar va ser l’acordió diatònic. Això em va obrir les portes. Amb una bona colla d’amics anàvem cada any a les estades musicals de música folk vinculades a Arsèguel on, a més d’aprendre a tocar vam aprendre a gaudir tocant. De l’acordió vaig passar a tocar el tambor amb la xaranga de poble “Els Petacanyes”.

Quan vaig entendre que ja no em feia tanta vergonya tocar davant d’un públic vam començar un grup que avui dia està format per Pau Tolsau com a pianista, Danil Diu com a guitarrista, Mercè de Moner com a veu principal, Serni Ros com a bateria i jo com a guitarrista i cantant. Els assajos i els concerts amb Biarritz ha sigut i encara és una de les millors experiències que he tingut.

A part de tocar versions, poc a poc vam començar a tocar alguna cançó que jo composava sobre la referència de grans músics com ara el mateix Bruce Springsteen, Els Pets i més tard estils com The Lumineers, Els Amics de les Arts o Gerard Aledo. Cada músic de les seves pròpies característiques però també les seves influències. A jo m’agrada pensar que he agafat una mica de cadascú. D’aquí va néixer el meu primer projecte: Joc de Nens.